Posted on

Varför du inte skall anlita flyttfirma när du flyttar

Det finns många anledningar till att inte anlita flyttfirma när du skall flytta. En är att det kan bli onödigt dyrt om du bor litet och inte har mycket tillhörigheter. Bor man i en tvåa eller mindre som inte är överdrivet möblerad brukar man oftast kunna få in ett helt bohag i en liten lastbil eller skåpbil som man kan hyra på en bensinstation.

Det är ganska kul att flytta på egen hand

Man känner sig stark och fri när man bär soffor och byråer upp och ner för trapphus. Det är väldigt sällan man får ont i ryggen av flyttfirmor stockholm och sådant arbete utan snarare känns det som man nyss har varit på en skön och avslappnande massage. Varför skulle man skänka ett sådant nöje åt en flyttfirma när man själv kan få känna flyttkartongernas flyttfirmor stockholm obekväma handtag med flytthjälp stockholm mot sina händer.

Man slipper gå till gymmet med flytthjälp stockholm

Visst är det bra? Ett gratis träningspass brukar man säga. Man bränner säkert flera hundra kalorier på att flytta sina möbler från ett ställe till ett annat. Man får njuta av att köra skåpbil och flytthjälp stockholm och störa sina vänner på lördag, den enda dagen dem är helt lediga. Det gör man sällan om man anlitar en flyttfirma. Då får ens vänner ha en skön och trevlig lördag istället för att bära ens tunga byråer under flytthjälp stockholm ner för ett trapphus och eventuellt skada ryggen. Men dem får ju ett gratis träningspass som sagt så dem kanske blir glada av det.

Man missar chansen att leva i totalt kaos

När man får sin flytt avklarad på förmiddagen och har fullt av energi för att få ordning och reda i det nya hemmet så missar man den utsökta chansen att få leva i ett kaos av flyttkartonger och omöblerade rum. Man hinner så mycket på en dag när man inte har slitit ut sig under flytten. Det kommer inte många chanser att få leva riktigt stökigt så när man väl flyttar tycker jag att man skall unna sig att göra det. Du kommer ju ändå komma i ordning till slut, varför skall det gå fort? Varför inte ligga med ryggskott en vecka i soffan och undra i vilken kartong dina tofflor ligger i?